Goed advies is goud waard

mattijs, voet & co

Zoekt u een advocaat die u bijstaat tijdens een rechtszaak, die bemiddelt in een conflict of die adviseert hoe u rechtszaken kan voorkomen?

 

Kies voor Mattijs, Voet & Co advocaten, met kantoren in MechelenLier en Antwerpen. Vele KMO’s en particuliere klanten gingen u voor en zij getuigen “goed advies is goud waard”!

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co staat al sinds 1985 garant voor kwaliteit van juridisch advies:

 • Passie voor recht: onze advocaten zijn graag bezig met wat ze doen.  Elke advocaat is gespecialiseerd in een eigen domein, volgt op de voet de recente ontwikkelingen in zijn materie en beantwoordt enthousiast uw vragen in zijn specialisatie.
   
 • Ervaring: de voorbije 34 jaar bouwde het kantoor een ijzersterke reputatie op. Onze advocaten hebben een sterke academische bagage en scholen zich constant bij. Zo kan u rekenen op echt betrouwbaar advies, up-to-date én aan jarenlange ervaring getoetst. 
   
 • Teamwork: binnen het kantoor werken de advocaten nauw samen. Bij advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co vind je alle kennis onder één dak, steeds de juiste specialist voor uw dossier. Een advocaat kan nooit alle rechtsgebieden perfect beheersen. Ons uitgebreide team kan dat wel.
   
 • Betrouwbaar en eerlijk:  in samenspraak met u kiezen we in elke situatie de juiste strategie. Uw advocaat verliest het kosten-baten plaatje niet uit het oog. U wint vaak meer bij het voorkomen van een rechtszaak en uw advocaat zal ook daarbij van onschatbare waarde blijken. Als bevoorrecht adviseur helpt uw advocaat conflicten en rechtszaken voorkomen. Als bemiddelaar helpt uw advocaat een onderhandelde oplossing te bereiken. 
   
 • Snel en accuraat: dankzij haar goede infrastructuur, met 3 kantoren in MechelenLier en Antwerpen en 28 professionele medewerkers, kan u rekenen op een snelle en accurate behandeling van uw vraag. Wij gaan voor snel projectmanagement, één aanspreekpunt voor uw project, en de mogelijkheid uw dossier in real-time te volgen via een gepersonaliseerde en beveiligde toegang tot onze cliëntenserver. 
   
 • Lokale en internationale service: door ons internationaal netwerk EUROJURIS kunnen wij in alle belangrijke Europese steden steunen op een betrouwbare juridische partner.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co heeft een concreet antwoord op al uw juridische vragen en biedt een oplossing op maat voor uw dagdagelijkse juridische problemen.

Na 34 jaar zijn wij nog steeds dagdagelijks samen actief met het enthousiasme van een starter en de ervaring van een grijsaard.

 


Recente nieuwsbrieven

 • Fiscaal voordeel bij alleenstaande rechtsbijstandverzekering

  [NIEUWSFLASH]

  Vermoedelijk bent u reeds vertrouwd met een rechtsbijstandverzekering, dit in het kader van uw auto-, familiale- of brandverzekering. Het is nu evenwel fiscaal interessant geworden eveneens een alleenstaande rechtsbijstandverzekering aan te gaan.
   

  Deze alleenstaande rechtsbijstandverzekering biedt immers een ruimere bescherming bij toekomstige geschillen en het bijhorend kostenplaatje.
   

  Wij merken nochthans dat deze interessante extra bescherming nog niet algemeen gekend is.
   

  In deze nieuwsflash leggen wij u daarom kort de principes van de wet "toegang tot recht" op eenvoudige wijze uit.

 • Pandrecht

  In de huidige COVID 19-tijden stellen wij vast dat er meer en meer onbetaalde schuldvorderingen ontstaan en dat ook een golf van falingen wordt verwacht.

   

  Middels deze nieuwsbrief vestigen wij uw aandacht op een zeer praktische vorm van “zekerheden” die u middels een minnelijke akte kan nemen (niet notarieel) en uiterst goedkoop bijvoorbeeld:

  - Wanneer iemand goederen of materialen van u heeft bekomen, doch deze nog niet (geheel of gedeeltelijk) betaald heeft;

  - Wanneer uw debiteur om een betalingsuitstel vraag voor openstaande schuldvorderingen

  waarbij u deze zekerheid ofwel kan vestigen op een welomschreven deel roerende goederen (bijvoorbeeld datgene wat u geleverd heeft en onbetaald gebleven is), of waarbij u tot zekerheid van schuldvorderingen die uw debiteur (beweert) niet onmiddellijk te kunnen betalen een pand vestigt op de totaliteit van hetzij aandelen, hetzij van zijn handelszaak.

   

  Deze vorm van zakelijke zekerheid blijft een nuttig en goedkoop instrument om af te dwingen wanneer u de u rechtmatig toekomende betaling niet kan ontvangen wegens onvermogen van uw debiteur, danwel wanneer u al te belangrijke partijen goederen dient ter beschikking te stellen van een klant zonder onmiddellijke betaling.

 • Covid-19 GRP procedure

  Gelet op het impact van de huidige lock- down vrezen we dat velen van ons direct (door eigen betalingsproblemen ten gevolge van de gedwongen inactiviteit) dan wel indirect (door klanten die betaling van hun hun facturen trachten uit te stellen) geconfronteerd zullen worden met Gerechtelijke Reorganisatie Procedures ( ex W.C.O. ).

  In deze nieuwsbrief vindt u een korte opfrissing van de essentie van deze relatief nieuwe vorm om bescherming tegen schuldeisers te realiseren.


Hebt u een advocaat nodig?
Hoe gaat het in z'n werk?
Wat mag u verwachten?

Klik hier

KMO-Portefeuille

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?

 • voorwaarden
 

Vestigingen

Kantoor Lier
Donk 54 - 2500 Lier

 info@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 488 46 66
 +32 (0) 3 488 43 79

 

Kantoor Mechelen
Blarenberglaan 4/302 - 2800 Mechelen

Industriepark Mechelen Noord (Zone C - geel)
 infomechelen@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 15 55 29 45
 +32 (0) 15 55 42 91

 

Kantoor Antwerpen
Mechelsesteenweg 121 – 2018 Antwerpen

 infoantwerpen@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 239 10 15 

 

Kantoor Wilrijk
Doornstraat 319 bus 1 - 2610 Antwerpen

 infowilrijk@advocatenkantoor-mattijs.be
 +32 (0) 3 331 31 13 
 +32 (0) 3 488 43 79

 

CVBA MVRV
BTW : BE 0880.785.734
Rek.nr.: BE34 6301 1812 0090
Derdenrkn : BE96 6301 1504 6305
BIC BBRUBEBB